Интервју со Јована Георгиева: Соништата од детството посилни од сите искушенија!

post-blog

Јована Георгиева – дипломиран молекуларен биолог, горд сопственик на бронзен медал од Европско Првенство и наш претставник на светското карате првенство овој месец во Дубаи. Навистина е тешко во неколку зборови и по правилен редослед да ја претставиме оваа исклучителна успешна млада дама, која зад себе носи багаж од достигнувања и успеси на нејзини само […]