Интервју со Јована Георгиева: Соништата од детството посилни од сите искушенија!

Интервју со Јована Георгиева – дипломиран молекуларен биолог, горд сопственик на бронзен медал од Европско Првенство и наш претставник на светското карате првенство овој месец во Дубаи.