Во текот на минатата година се прилагодивме на новиот начин на живот: работа од дома, ограничување на контактите со семејството и пријателите и намалување на патувањето. Се со цел, спречување на ширењето на вирусот и заштита на нашите најблиски.

Со прецизно и рутинско тестирање, конечно можеме полека да се враќаме во нашето ново – нормално секојдневие.

Од почетокот на пандемијата, ние знаевме дека мора да реагираме со сите наши ресурси за задоволување на потребите на пациентите. Направивме посебна просторија за земање на примероци на пациенти позитивни или суспектни на Корона вирусот, со цел заштита на пациентите, нашиот персонал и секако за спречување на ширењето на овој вирус.

 

 

 

advanced divider
ТестЦена
PCR тест1.300 денари
Повторен PCR тест
1.300 денари
Фамилијарен пакет над 2 лица
1.300 денари/лице
Брз антиген тест
700 денари
Повторен PCR + Ковид IgG антитела
3.200 денари
PCR + Крвна слика + биохемиски параметри (Glu, Fe, AST, ALT, Urea, Creat, Chol, Tg) + CRP + Ddimeri
3.700 денари
PCR Covid + influenca A + inflenca B
2.900 денари
Ковид IgG антитела
850 денари
Ковид IgМ антитела
850 денари
Пакет Ковид антитела IgG и IgM1.600 денари