Зошто Генеа?

Персонализиран пристап

Преку толкување на резултатите, нашиот персонал во консултација со специјалист по медицинска биохемија ќе Ве советува и упати на вистинското место.

Брзо издавање резултати

Брзината е еден од најважните аспекти за навремена дијагноза. Затоа во Генеа секогаш може да очекувате брзи резултати.

Прецизност и точност

Со современа лабораториска опрема и искусен персонал, ветуваме точни и навремени резултати.

Преземање резултати

Преземете ги вашите резултати онлјан во само неколку чекори.

Ценовник

Комплетна листа на анализи со соодветните цени.

Анализи

Дијагностичка лабораторија

Хематолошки, биохемиски, имунолошки и микробиолошки анализи

Молекуларна лабораторија

Real-time PCR метода

CENTOGENE застапник

Безбедно и точно пренатално тестирање

Неколку зборови за нас

Лабораторијата ГЕНЕА е производ на долгогодишно искуство во лабораториската практика, потребите на пациентите и докторите, визијата да поставиме нов пример за стандардите на квалитет и доверба се со цел да ја донесеме лабораториската медицина поблиску до точната и навремена дијагностика. Довербата што ни ја даваат пациентите проткаена со нашата немилосрдна посветеност нѐ насочуваат континуирано да ги развиваме хематолошките, биохемиските и имунолошките анализи, но и да се развиеме во уште едно ново поле – молекуларното тестирање. Живееме во уникатно време каде иднината е денес, затоа и генетските тестирања ги доближуваме поблиску преку светски познатата генетска компанија CENTOGENE (www.centogene.com).