🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

CentoNIPT®

Овозможете си безбедна и безгрижна бременост со неинвазивниот пренатален тест CentoNIPT® и станете дел од CentoNipt семејството, кое го одбраа повеќе од 1000 семејства ширум целиот свет.

Зошто да го изберете CentoNIPT®?

Тестот е 100% безбеден и неинвазивен, и за мајката и за детето

Германски квалитет и највисоки европски стандарди

Најдобра технологија за секвенционирање Illumina

Готови резултати за само 3-5 работни денови

Анализи со фетална фракција под 4%

Тестот се прави после 10-та недела од бременоста преку примерок на ДНК од крвта на мајката

Резултатите се анализираат и толкуваат од тимот на CENTOGENE составен од врвни лабораториски и генетски научници.

Тестот се изведува во Genea Labоratorija – Генеа Лабораторија, официјалниот партнер и застапник на CENTOGENE Германија во нашата земја – глобален лидер во генетско тестирање и дијагностицирање на ретки генетски болести.

Консултирајте нѐ на 075 337 224 или 078262220.

Centogene Broshura
Кликнете на сликата за да ја превземете брошурата на македонски јазик

ТЕСТИРАЊЕ НА СЛЕДНИТЕ КАТЕГОРИИ НА БОЛЕСТИ