🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

ДОАЃАТЕ СО ВОЗИЛО И ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ СО ПАРКИНГ? ИМАМЕ РЕШЕНИЕ!

295965435 573519181140610 6021216161571159387 N

Најавете го вашето доаѓање и завршете сè за најмногу 15 минути!

Иако сме лоцирани во строг центар на градот, веднаш спроти Соборен Храм на самиот влез на паркингот, многу често добиваме прашања од нашите пациенти кои доаѓаат со возило за помош околу изнаоѓање на оптимално место за паркирање.
Со таа цел, водејќи се од потребата да излеземе во пресрет на сите ваши потреби и да ви го олесниме пристапот до нашите услуги, отсега па натаму на располагање ви ја нудиме опцијата за најавување на терминот на вашето доаѓање и завршување на севкупниот процес, од земање примерок до техничко-административни процедури за најмногу 15 минути, онолку колку што е бесплатен паркингот во наша непосредна близина.

Сè што треба да направите е да го најавите вашето доаѓање на 078 26 22 20, а нашиот тим ќе ве пречека подготвен.
Вашето здравје е секогаш наш приоритет, но исто така и вашето време.