🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

Пакет Настинки

Paketi Nastinki

Настинките можат да бидат навистина исцрпувачки, и за детето и за родителите, посебно со оглед на дилемите за што точно станува збор, односно дали се од вирусна или бактериска природа и кога да се направи првата лабораториска анализа!

Никогаш не земајте лекови на своја рака и за секој чекор прво консултирајте се со вашиот доктор

При доаѓање во лабораторија, задолжително информирајте ги стручните лица доколку детето примило било каква терапија

Внесот на антибиотици и други лекови пред земање на примерок може да влијае на резултатите, додека кај микробиолошката анализа може да доведе до лажен негативен резултат

Со цел намалување на стресните и повеќекратни испитувања,, во Генеа лабораторија како прв дијагностички чекор на нашите пациенти им ги препорачуваме следниве пакети за настинки, со прилагодени цени:

Крвна слика и CRP

Крвна слика, CRP и брис од нос и грло

Повеќе информации и консултации на 023 220 505 и 078 26 22 20.