🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

Анализи за испитување на плодност кај двајцата партнери

Nipt New (blog Website) (2)

Што е стерилитет и кои анализи најчесто се испитуваат за испитување на фертилитет кај двајцата партнери? Се почеста тема на дискусија станува стерилитетот или неможностa на паровите за остварување на потомство. Доколку после една година неуспех за остварување на резултат по природен пат (за повозрасни пациенти и помалку), пацентите треба да обратат кај својот гинеколог […]