🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

Што се хормони и зошто е потребно да се направи проверка на тироидната жлезда

+49 7221 31343 Info@g11 Baden Baden.de Www.g11 Baden Baden.de (website) (4)

Целиот наш ендокрин систем е составен од жлезди и хормони, кои комуницираат меѓу себе. Тој е еден од двата система кои помагаат да се координираат сите функции на нашето тело. Одржувањето на нивото на хормони со текот на времето и во различни ситуации, е важно и за нашиот опстанок и благосостојба. Другиот критичен систем кој […]