🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

Отворен работен оглас за медицински претставник

4 1

Генеа лабораторија и застапник на Centogene, го проширува својот тим и објавува отворен работен оглас за

МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

Потребни квалификации:

  • ВСС од Фармацевтски/Медицински/Стоматолошки факултет или Природно-математички факултет;
  • Одлични комуникациски и презентациски вештини;
  • Возачка дозвола;
  • Работа со компјутери;
  • Искуство во продажба и промоција на медицински производи и услуги ќе се смета за предност.

Дoколку ги исполнувате условите и сакате да работите во пријатна и професионална работна средина, со можност за напредок и обука, доставете го Вашето лично резиме на info@genea.mk.