🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

ПРОМОЦИИ

Cenovnik Web
Кликнете на ценовникот за да ги разгледате сите лабораториски анализи кои можат да се направат во нашата лабораторија.