🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

Avri panel

Avri

Sars-CoV-2 или друга вирусна или бактериска инфекција?
Дознајте кој е причинителот за вашата состојба преку ултра ефикасниот АВРИ панел, кој преку најсензитивна PCR методологија го испитува присуството на 16 акутни вирусни и респираторни инфекции, вклучувајќи го и Covid19.
Овој метод овозможува брзо и ефикасно утврдување на состојбата, со еднократно доаѓање и земање примерок, на тој начин придонесувајќи кон навремена дијагноза и третман.
Со секој направен панел, вклучено е и земање на брис од нос и грло, за истовремено исклучување или докажување на присуство на бактериска инфекција.
Пакетот е достапен по промотивна цена од 2.850 ден.
Повеќе информации и закажувања на 02 3 220 505 и 078 26 22 20