🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

СПЕЦИЈАЛНИ СПОРТСКИ ПАКЕТ АНАЛИЗИ, ВО СЛУЖБА НА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ И ТРЕНАЖЕН ПРОЦЕС НА СИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ И РЕКРЕАТИВНИ СПОРТИСТИ

ПАКЕТ СПОРТСКИ АНАЛИЗИ (video Collage) (facebook Video) (blog Website)

Со цел да излеземе во пресрет на потребите на нашите пациенти, овојпат на оние што се занимаваат со спорт, професионално и рекреативно, подготвивме специјални спортски пакет анализи по промотивни цени, со цел следење на општата здравствена состојба и овозможување на посоодветна подготовка за спорт, натпревар и тренажен процес.

Секој пакет вклучува различни параметри и анализи, наменски дизајнирани соодветно на психо-физичката состојба и потребни иследувања токму на оваа категорија.

 

СПОРТСКИ ПАКЕТ 1

 • Диференцијална крвна слика
 • Седиментација
 • Урина
 • Глукоза
 • Железо
 • Деградациони продукти: уреа, креатинин
 • Ензимски статус: AST, ALT, LDH, ALP
 • Електролитен статус: Mg, Ca
 • Липиден статус: холестерол,HDL, LDL, триглицериди
 • Протеински статус: вкупни протеини, албумини и глобулини
 • TSH

*Промотивна цена: 1.450 ден.

 

СПОРТСКИ ПАКЕТ 2

 • Диференцијална крвна слика
 • Седиментација
 • Урина
 • Глукоза
 • Железо
 • Деградациони продукти: уреа, креатинин
 • Ензимски статус: AST, ALT
 • Електролитен статус: Mg, Ca
 • Липиден статус: холестерол, триглицериди
 • Интолеранција на лактоза

* Промотивна цена: 1.950 ден.

 

СПОРТСКИ ПАКЕТ 3

 • Диференцијална крвна слика
 • Седиментација
 • Урина
 • Глукоза
 • Железо
 • Деградациони продукти: уреа, креатинин
 • Ензимски статус: AST, ALT
 • Протеински статус: вкупни протеини, албумини и глобулини
 • Липиден статус: холестерол, HDL, LDL, триглицериди
 • Интолеранција на 45 типови храна

* Промотивна цена: 6.300 ден.

 

СПОРТСКИ ПАКЕТ 4

 • Мускулен статус:

-Витамин Д

-Тестостерон

-Креатинин

-Железо

 • Ензимски статус:

-ALT

-AST

-GGT

 • Степен на хидратација:

-Урина

-Уреа

-Билирубин

 • Нутриција:

-Холестерол

-HDL/LDL

-Триглицериди

-Глукоза

-HbA1C

 • Ризик од повреда:

-TSH

-CRP

* Промотивна цена: 3.800 ден.

 

За испитувањето се зема примерок од периферна крв, додека времето на изработка и издавање на резултати е 1 ден.

Во Генеа лабораторија се прават и многу други анализи и во зависност од здравствената состојба и потреба може да се направат дополнителни испитувања заедно со овој пакет на анализи.

Нашиот тим ви стои на располагање за консултации и толкување на резултати.

Повеќе информации и закажувања на 023 220 505 и 078 26 22 20.