🕓 Пон – Пет: 07:30 – 20:00 | Саб: 07:30 – 13:30

📞 023220505 | 078262220

Пакет Настинки

Paketi Nastinki

Настинките можат да бидат навистина исцрпувачки, и за детето и за родителите, посебно со оглед на дилемите за што точно станува збор, односно дали се од вирусна или бактериска природа и кога да се направи првата лабораториска анализа! Никогаш не земајте лекови на своја рака и за секој чекор прво консултирајте се со вашиот доктор […]

Тироидни Хормони

Tiroidna

Хроничната инфламација на тироидната жлезда претставува состојба на дисфункција на истата, при што доаѓа до оштетување на ткивото и/или нарушување на нејзината работа. Доколку во организмот се активираат тироидни антитела, истите заедно со лабораториското тестирање на примарните тироидни хормони, помагаат во дијагностицирање на автоимуни или други форми на заболувања на тироидната жлезда. Преваленцата на антителата […]

Avri panel

Avri

Sars-CoV-2 или друга вирусна или бактериска инфекција? Дознајте кој е причинителот за вашата состојба преку ултра ефикасниот АВРИ панел, кој преку најсензитивна PCR методологија го испитува присуството на 16 акутни вирусни и респираторни инфекции, вклучувајќи го и Covid19. Овој метод овозможува брзо и ефикасно утврдување на состојбата, со еднократно доаѓање и земање примерок, на тој […]

ДОАЃАТЕ СО ВОЗИЛО И ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ СО ПАРКИНГ? ИМАМЕ РЕШЕНИЕ!

295965435 573519181140610 6021216161571159387 N

Најавете го вашето доаѓање и завршете сè за најмногу 15 минути! Иако сме лоцирани во строг центар на градот, веднаш спроти Соборен Храм на самиот влез на паркингот, многу често добиваме прашања од нашите пациенти кои доаѓаат со возило за помош околу изнаоѓање на оптимално место за паркирање. Со таа цел, водејќи се од потребата […]